Nu se știe de unde a început totul, însă se știe că la fiecare schimbare mai importantă în viața unui om, se sărbătorește cu mare fast: zile de naștere, nunți, botezuri și muuulte altele.

Sunt momente pe care nu vrem să le uităm pentru că am fost cei mai fericiți atunci, pentru că am avut alături persoanele dragi sufletului nostru, pentru că ne-am distrat pe cinste.

Iar o regulă nescrisă a acestor evenimente este aceea că totul trebuie surprins în fotografii pentru că ele păstrează vii amintirile de altădată.

Prin fotografiile și filmele surprinse de echipa Portretica clienții retrăiesc de fiecare dată acele momente, acele emoții pe care le-au avut la momentul sesiunii foto. Fotografiile și materialele video transmit, pe lângă calitate, o emoție și trezesc amintiri în clienții noștri o stare de bine și de fericire.

La Portretica imortalizăm evenimente speciale din viața clienților noștri, cu o echipă unită, pe aceeași lungime de undă, munca noastră de fotograf-videograf devenind o armonie.

Indiferent de evenimentul pe care-l organizezi, Portretica surprinde în fotografii și clipuri video imagini inedite, unice, care rămân mărturii și transmit emoții și sentimente peste timp.

Oferim servicii profesionale foto, video, pentru diverse evenimente, nunți, botezuri sau orice alt tip de eveniment pe care clientul dorește să îl imortalizeze într-un mod profesionist.

Noi spunem că viața este o înșiruire de evenimente frumoase: de la naștere, la botez, petreceri, nuntă sau aniversări, fiecare merită să fie surprins în fotografii care durează pentru totdeauna. Păstrează vie amintirea celor mai importante evenimente din viața ta prin fotografii și materiale video profesionale.

Captează viața cu tot ce este mai frumos în ea, împreună cu Portretica! Programează-te la o discuție cu noi, unde ne vom cunoaște și vom stabili detalii importante pentru ca evenimentul tău să fie la fel de perfect și în imagini: 0729.702.107, contact@portretica.ro.