Sunt în viață atât de multe lucruri și momente frumoase, care ne fac fericiți, încât ne-ar lua săptămâni întregi să vorbim despre ele.

Ce este atât de frumos la noi, oamenii, este că suntem diferiți, avem experiențe diferite, idei, păreri. Vedem viața diferit și puține sunt situațiile în care acționăm sau prețuim ceva la fel.

Ca femeie, multe sunt momente speciale în viață, însă de departe cel mai frumos este perioada în care porți în pântec o viață. Și pentru bărbați este un eveniment special – persoane pe care o iubește cel mai mult pe pământ îi oferă un moștenitor.

Astfel de momente se întâmplă de câteva ori în viață și uneori vin destul de greu, tocmai din acest motiv femeile prețuiesc atât de mult perioada în care sunt însărcinate.

O tendință care ne bucură foarte mult este dorința din ce în ce mai mare a doamnelor de a surprinde perioada în care sunt însărcinate într-o ședință foto. Multe femei aleg să fie senzuale, altele cât mai naturale, ori alături de partener, ori individual, important este că prin Portretica o gravidă își poate aminti oricând de frumoasa perioadă.

De cele mai multe ori echipa noastră alege să nu folosească prea multă recuzită, atunci când ședințele foto vor avea loc indoor, accesoriile cele mai importante fiind zâmbetul, personalitatea și starea de bine.

Șiiii ne bucurăm tare tare mult când proaspetele mămici revin la Portretica pentru prima ședință foto a bebelușului. Atunci realizăm că facem o treabă bună și că oamenii noștri se simt bine alături de noi și sunt mulțumiți de rezultatele muncii noastre.

O perioadă specială merită să fie surprinsă în fotografii profesionale și emoționante. Această perioadă în care femeia parcă radiază, emană putere și iubire, simbolizează însăși viața. Fie că ești la prima sarcină sau mai ai copii, te așteptăm cu drag la o sesiune foto cu burtica ta.

Vino la Portretica și alege să imortalizăm împreună perioada în care ești cea mai frumoasă, perioada în care strălucești cel mai mult, perioada care îți schimbă radical viața: 0729 702 107, contact@portretica.ro.

Dacă ai întrebări, găsești pe site-ul nostru mai multe detalii portretica.ro sau la 0729 702 107, contact@portretica.ro.