Fotografiile mereu au reprezentat și vor reprezenta o retrăire a amintirilor trecute, poarta care ne duce cu câțiva ani înapoi.

Cine nu ține minte acele albume foto de pe vremuri, atât de multe, grele, păstrate cu grijă de părinții noștri și scoase mereu când veneau musafirii la noi?

Acum realizăm că acest lucru era o activitate care avea loc în sânul oricărei case și era modul fiecăruia de a-și arăta comorile: familia, prietenii, colegii. Oameni.

Și se crea o așa frumoasă conexiune, toată lumea râdea, uneori se mai și lăcrima, se ascultau povești, chiar ne reaminteam anumite momente de mult apuse.

Despre asta sunt fotografiile. Printate.

Pentru că trăim într-o eră digitală, în care avem sute de mii de poze pe telefon/calculator și nu apucăm niciodată să ne uitam la ele. Ne sunt mereu la îndemână, sunt accesibile, multe dintre ele făcute superficial, rapid și uitate în galerie.

Însă, printând anumite fotografii, automat noi facem un efort pentru amintirea respectivă. Facem ceva în plus. Investim timp, investim bani. Și acum altfel apreciem un bun pe care-l avem fizic în mană. Să printezi măcar din când în când anumite fotografii, care au o importanță pentru tine, contează foarte mult.

  • Poți crea un album foto „ca pe vremuri”;
  • Este o idee simpatică pentru un cadou;
  • Fotografia poate deveni un tablou frumos;
  • Ai siguranța că nu vei pierde poza niciodată;
  • Altfel sunt retrăite amintirile atunci când le ții în palme.

La Portretica ne place să facem totul altfel, dar mereu să-ți fie ție bine. La ședințele foto de familie, pe lângă fotografiile primite în format digital, mai primești și 20 de fotografii printate. Iar la ședințele foto de portret, fotografiile preferate vor fi printate pe hârtie fotografică și înrămate cu paspartu, gata de a fi expuse.

Astfel, cele mai frumoase momente din viața ta sunt acum pe hârtie, gata să te mândrești cu ele.

Alege Portretica pentru ședințe foto de neuitat, în care ne distrăm, ne cunoaștem, ne spunem poveștile... devenim prieteni, parte din viața fiecăruia.

Dacă ai întrebări, găsești pe site-ul nostru mai multe detalii portretica.ro sau la 0729 702 107, contact@portretica.ro.