Stima de sine. Atât de importantă, însă mulți dintre noi nu-i oferim atenție, ori nu realizăm importanța acesteia în viața de zi cu zi, în relațiile de toate felurile pe care le avem, în comunicarea cu cei din jur.

La ce se referă o ședință foto tip portret?

Acest timp de serviciu oferit de Portretica este destinat mai multor tipuri de persoane sau momente din viață. Poți alege o ședință foto de portret pentru a te promova pe tine ca om de afaceri.

Fotografiile business sunt o necesitate atunci când ai o activitate economică. Fie că activezi într-un domeniu creativ, științific, industrial, economic, sau orice alt domeniu, fotografiile de personal branding trebuie să te pună în valoare, să transmită cât mai autentic felul tău de a fi în business și cum vrei să fii perceput de clienți sau colaboratori.

Datorită studiilor și experienței noastre, vom fi atenți la poziția corpului, mimica și gesturile tale pentru a transmite exact ce îți dorești. Trebuie doar să ne spui ce vrei să transmiți.

Vorbeam la început despre stima de sine, care la multe persoane aceasta nu este „antrenată”, iar o ședință foto portret este cel mai bun antrenor în acest sens. La Portretica am realizat că sunt multe doamne care după o ședință foto de portret au început să se vadă altfel, să vadă ca sunt frumoase, să se accepte și să se iubească așa cum sunt.

O astfel de ședință poate însemna și un răsfăț, un cadou pentru sinele tău, poate reprezenta un mod de a te cunoaște mai bine, de a te pune în valoare.

Și să nu uităm poate cel mai important motiv: portretele pe care le facem acum sunt și o moștenire pentru copiii și nepoții noștri.

Cu toții merităm să avem fotografii frumoase cu noi, indiferent de scopul acestora, iar serviciul de ședință foto tip portret de la Portretica este unul dintre cele mai apreciate în acest sens.

Deci o sesiune foto portret nu e doar un serviciu. E o experiență de autocunoaștere, de a-ți depăși limitele în a sta în fața unui aparat foto și apoi de a accepta să fii admirată.

O ședință foto de portret este și un cadou minunat pentru cineva drag, care poate nu va avea niciodată curajul de a merge la o ședință foto de portret, dar care și-ar dori-o în adâncul sufletului. Un voucher cadou cu o ședință foto e ceva foarte valoros și acum, dar mai ales peste ani, când persoana se va uita cu admirație și nostalgie peste fotografii.

Dacă ai întrebări, ne găsești aici: 0729 702 107, contact@portretica.ro.