Familia - comoara fără de preț a fiecăruia!

Cine spune că iubirea nu se vede - ea se simte, probabil nu a participat la o ședință foto de familie. Noi vă recomandăm această experiență cu familia și veți vedea iubirea în fiecare fotografie, pentru că suntem atenți la fiecare zâmbet, fiecare gest și fiecare interacțiune de iubire dintre voi. Vă vom ajuta ca în timpul ședinței foto să trăiți povestea voastră la maxim.

Prin fotografii păstrăm tangibilă amintirea fiecărei etape ale familiei și tocmai din acest motiv, echipa noastră nu este adepta folosirii a mai multor recuzite, decoruri, elemente. La Portretica, în privința ședinței foto de familie, se optează pentru un cadru cât mai natural, preferabil în natură atunci când vremea e prietenoasă, în care familia și relația dintre membri este în prim plan. De fiecare dată încercăm să imortalizăm acea sclipire din priviri, acea atingere, strânsul de mână, mici mici detalii care o dată conștientizate, o dată surprinse într-un cadru foto, realizezi că știi cum arată iubirea. E el, e ea, sunt ei.

Ședințele foto de familie sunt inedite pentru că împreună cu cei dragi sufletului tău surprindem în fotografii fiecare etapă a evoluției voastre, legătura specială dintre voi, iubirea și respectul.

Ședința foto de familie este destinată și cuplurilor, iar în funcție de cadru, studio sau outdoor, echipa noastră va surprinde cele mai romantice, tandre și frumoase momente dintre voi. 

Captează viața cu tot ce este mai frumos în ea, împreună cu Portretica! Alege să ai cele mai frumoase amintiri cu cei dragi din viața ta și lasă-ne să contribuim la starea voastră de bine: 0729 702 107, contact@portretica.ro.