Trăim într-o perioadă în care imaginea contează din ce în ce mai mult, iar orice companie care se respectă are nevoie de fotografii de calitate pentru a capta atenția consumatorilor și pentru a inspira încredere.

Ca firmă, sunt multe tipuri de fotografii care ar contribui la imaginea de brand:

  • Servicii foto-video de produs;
  • Servicii foto-video corporate;
  • Servicii foto-video la evenimente corporate;
  • Portrete business/Personal branding.

Astăzi ne vom rezuma la fotografia de produs. Știai că la Portretica suntem specializați și în acest tip de fotografie? Am observat o ușoară tendință de creștere a numărului de companii în online, și cum urmărim constat tendințele pieței, această specializare nu a întârziat să apară.

Este foarte important pentru o companie care comercializează produse, și mai ales pentru cele care au un magazin online, să apeleze la fotografii de produs profesionale. Știm cu toții că o fotografie face cât 1000 de cuvinte, iar dacă produsul tău nu este atrăgător, dacă nu invită la acțiunea de a-l cumpăra, înseamnă că nu este avantajat de fotografie.

Care sunt avantajele unei fotografii de produs corecte?

Constituie un instrument foarte bun de vânzare;

Oferă o imagine bună de brand;

Îți pui produsele în avantaj;

Te diferențiezi de concurență.

Important de știut, mai ales că în ziua de azi companiile au de-a face cu o piață mai educată din punct de vedere al cumpărăturilor, este faptul că o fotografie de produs nu trebuie să mintă. Trebuie să fie în conformitate cu realitatea, să nu aibă nici un artificiu sau o editare care să distorsioneze produsul.

Desigur, acestea sunt doar câteva mici secrete despre fotografia de produs, detalii pe care le discutăm înainte de orice proiect de acest tip.

Ai un produs sau un magazin online pe care vrei să-l promovezi corespunzător? Găsești pe site-ul nostru, portretica.ro mai multe detalii sau la 0729 702 107, contact@portretica.ro.