Atunci când alegi să îți faci o ședință foto, ai un scop bine întemeiat sau anumite obiective de atins.

Poate că îți promovezi statutul profesional, ori vrei să imortalizezi momente unice cu familia sau diferite evenimente speciale din viața ta. Ori vrei doar să te simți bine, să recapeți încredere în tine, să te simți în centrul atenției.

Echipa Portretica vă pune la dispoziție cinci feluri de ședințe foto, fiecare pentru a îndeplini obiectivele pe care vi le propuneți:

  • Portret profesional;
  • Ședință foto familie;
  • Ședință foto gravide;
  • Foto-Video evenimente;
  • Fotografie de produs.

Profesionalismul ne caracterizează și ca oameni, dar și ca specialiști în munca noastră, așa îți punem la dispoziție servicii complete pentru o ședință foto așa cum meriți: perfectă. Beneficiezi de make-up, coafură, ținute, accesorii și ghidaj pe toată durata ședinței pentru o postură care să te avantajeze.

Limbajul corpului contează foarte mult, iar pentru asta ne-am specializat profund pentru ca să te putem ajuta să ai cele mai frumoase fotografii cu tine. Facem și editare profesională în detaliu, pentru un aspect de revistă, desigur fără a schimba fizionomia feței sau forma corpului, ci pentru a te pune cât mai bine în valoare.

La final, cele mai reușite imagini vor fi printate pe hârtie fotografică și înrămate. Însă, mai nou, îți poți cumpăra direct de la studioul Portretica rama foto cea mai potrivită pentru pozele tale. Cine știe, poate fi chiar și un cadou spontan pentru cineva important din viața ta.

Vrei să vezi cum arată ramele Portretica? Descoperă în magazinul nostru online: https://www.portretica.ro/magazin-online