Încă de când am pus bazele proiectului Portretica, ne-am dorit să fie mai mult decât un simplu studio foto-video. Știm că prin munca noastră aducem bucurie în viața oamenilor, însă am vrut mai mult. Știam că putem mai mult.

În acest sens echipa noastră a făcut ședințe foto pentru persoane din grupuri vulnerabile. Acestea, împreună cu familiile lor, au diverse provocări zi de zi. Pe lângă greutățile fizice prin care trec cei cu dizabilități, mai au parte uneori și de discriminare sau marginalizare.

Dar ei, ca toți oamenii, au nevoie de acceptare și apartenență. Și atunci unii dintre ei sunt și mai hotărâți, muncesc mai mult, se implica mai mult. Se bucură de mult mai multe lucruri, chiar și mărunte la prima vedere.

De exemplu părinții unui copil de 5-6 ani cu autism se emoționează până la lacrimi când văd că micuțul lor poate să stea atent la o activitate 10 minute, sau poate să recunoască un obiect și să îl asocieze cu umbra lui.

Ei sunt un exemplu de putere, perseverență și iubire necondiționată.

Din recomandările voastre am cunoscut niște oameni minunați, responsabili și cu bun simț. Fiecare are povestea sa, traseul său, dar toți merită aprecierea și sprijinul nostru (de orice fel).

Te invităm și pe tine să te implici cu ce poți pentru a face o bucurie și a aduce o rază de speranță și motivație pentru cei din jur. Schimbarea vine de la fiecare dintre noi.  

Vezi aici primul nostru proiect social: Ședințe foto pentru persoane din grupuri vulnerabile

Am oferit servicii foto-video multor întreprinderi sociale pentru a-i ajuta să transmită mesajul lor mai departe, pentru a ajunge la cât mai multe persoane și pentru un impact mai mare.

Am oferit cursuri de fotografie gratuite persoanelor din grupuri vulnerabile, care au această pasiune și care voiau să învețe și să exerseze anumite tehnici de fotografie.

De asemenea, am realizat o campanie cu impact social, „Super Mame în Prim Plan” la care au participat 10 mame minunate – modele de viață, fiecare cu povestea și traseul său. Vă invităm să le urmăriți pe fiecare dintre ele: Youtube Portretica

Suntem o întreprindere socială ce dorește să aducă un impact pozitiv în societate prin serviciile noastre, prin acțiunile și campaniile pe cale le desfășurăm. Suntem dedicați societății și avem ca scop reinvestirea profitului în inițiative sociale. Fiecare sesiune foto ne aduce mai aproape de scopul nostru, deci fiecare client pune o cărămidă la campaniile cu impact social

Dacă ești un ONG, o asociație, fundație sau altă formă de întreprindere socială și ai nevoie de servicii foto-video pentru o misiune cu impact social, contactează-ne și te ajutăm cu mare drag.